Registeren

Gebruik uw e-mail als inlognaam
E Mail:

Wachtwoord:

Verifieer:Daarna kunt u met uw zojuist geplaatste gegevens inloggen.
Zodat u gebruik kunt maken van deze handige startpagina. Ook heeft u toegang tot het receptenboek en Moppentrommel.
Wij gaan steeds meer combineren met de zelfde inloggegevens. Bent u daar al geregistreerd? Dan kunt u hier met die gegevens inloggen.
Als u bent ingelogd kunt u bij "Gegevens wijzigen", uw gegevens wijzigen
Er is ook een e-mail naar u verzonden met uw inloggegevens.


Algemene Voorwaarden voor startpagina van alles over Scheveningen

Registratie

Registratie is noodzakelijk om gebruik te maken van de startpagina van Alles over Scheveningen. Mede omdat u persoonlijke gegevens gaat invoeren, die u graag privé wilt houden. Gebruik uw e-mail als inlognaam, zodat u later altijd een nieuw wachtwoord kunt aanvragen.
Wat voor een voordeel heeft deze startpagina? Het voordeel is dat u in één opslag alle nieuw geplaatste items zichtbaar worden. Daardoor kunt u snel navigeren door de verschillende onderdelen van Alles over Scheveningen. u kunt ook een eigen linkpagina kunt aanmaken naar uw favorieten links. Ook is er een agenda ingebouwd, waar u alle verjaardagen of trouwdagen in kan voeren, dieautomatische boven in het scherm tevoorschijn komen als het zo ver is. U kunt diverse modules aan of uit vinken. Zodat u startpagina precies dat weer gaat geven, waar u geïnteresseerd in bent.

Privacy

Wij zullen uw gegevens die zijn opgeslagen in de database respecteren en alle mogelijke moeite doen om deze te beschermen. Tevens zullen persoonlijke gegevens onder geen beding verkocht of aan derden worden gegeven.

Cookies

Wij gebruiken alleen een cookie om uw inloggegevens te bewaren, zodat u gemakkelijk kunt inloggen en ingelogd blijft als u deze wel accepteert.


Contact