Bakken Bijgerechten Diversen aardigheden Hapjes & Amuse Hoofdgerechten Kruiden Maten en gewichten Nagerechten Pasta's Salades Sauzen Soepen Stampotten Vis Vlees Voorgerechten Whisky Wijn Wokken
LamsboutLamsbout 4 aardappels eerst koken en daarna in reepjes snijden. 1 winterpeen in blokjes snijden. 2 uien 3 tomaten 4 teentjes knoflook 3 kleine zoete paprika in plakjes gesneden. 1 prei, goed wassen en klein snijden. 2 pakjes gerookte spekkies 2 blaadje basilicum
PilavPilav 300 Gr. Nasi vlees 2 grote uien 1 Paprika I blikje tomatenpuree 1 Prei 250 Gr. Champignons 1 blik perziken op sap 2 eetlepels ketjap 1 theelepels sambal 1 eetlepels margarine
Roergebakken andijvie met knoflook en ui Roergebakken andijvie met knoflook en ui 1 el. boter en/of scheut olijfolie 1 ui (gesnipperd) 2 teentjes knoflook (geperst) Beetje gemalen Italiaanse kruiden 125 gr champignons zout en peper paprikapoeder 500 gr andijvie (schoongemaakt en gesneden) 50 gr pijnboompitten 3 eieren klein scheutje melk Geraspte kaas 75 gr. gerookte spekjes
Witlof ham uit de oven met échte kaassausWitlof ham uit de oven met échte kaassaus 3 stronkjes witlof 150 gram ham of beenham 150 gram kaas 5 eetlepels room Bieslook ½ maggiblokje
1585 gebrukers die samen 213 recepten hebben geplaatst waarvan zij er 63 laten zien | Contact