Lamsbout
4 aardappels eerst koken en daarna in reepjes snijden.
1 winterpeen in blokjes snijden.
2 uien
3 tomaten
4 teentjes knoflook
3 kleine zoete paprika in plakjes gesneden.
1 prei, goed wassen en klein snijden.
2 pakjes gerookte spekkies
2 blaadje basilicum
Pilav
300 Gr. Nasi vlees
2 grote uien
1 Paprika
I blikje tomatenpuree
1 Prei
250 Gr. Champignons
1 blik perziken op sap
2 eetlepels ketjap
1 theelepels sambal
1 eetlepels margarine
Roergebakken andijvie met knoflook en ui
1 el. boter en/of scheut olijfolie
1 ui (gesnipperd)
2 teentjes knoflook (geperst)
Beetje gemalen Italiaanse kruiden
125 gr champignons
zout en peper
paprikapoeder
500 gr andijvie (schoongemaakt en gesneden)
50 gr pijnboompitten
3 eieren
klein scheutje melk
Geraspte kaas
75 gr. gerookte spekjes
Witlof ham uit de oven met échte kaassaus
3 stronkjes witlof
150 gram ham of beenham
150 gram kaas
5 eetlepels room
Bieslook
½ maggiblokje